2-daagse november 2020

Laat los! en word wakker in je natuurlijke, seksuele aard

In deze tweedaagse ga je ervaren wat het betekent om langduriger achtereen bezig te zijn met Zijnsoriëntatie. We gaan aan de slag met 2 thema’s: loslaten van wie je denkt dat je bent (dag 1) en wakker worden in je natuurlijke, seksuele aard (dag 2).

Meld je direct aan

De locatie: landgoed Bleijendijk, Vught

De eerste dag nemen we de tijd om jezelf te ontkoppelen van je alledaagse ‘gedoe’, en jezelf neer te laten in de altijd al aanwezige connectie met de aarde. Je laat alle plaatjes over wie je denkt dat je bent, los. Dan ontdek je dat je vele malen ruimer, losser, stiller en oningevulder bent dan dat je jezelf normaal gesproken beleeft.

Als je alle plaatjes over jezelf hebt losgelaten, kan jouw spontane, seksuele aard in je bewustzijn komen. Hierover gaat de tweede dag. Je gaat ontdekken dat je bekken bruist van levenslust, joy, seks en vormkracht. Je natuurlijke presentie en de oneindige straling en sappigheid van jouw wezen komen tot leven, en leer je belichamen.

Dit alles doen we op de prachtige, groene locatie landgoed Bleijendijk in Vught. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk hier -op eigen initiatief- te overnachten. Wil je zeker zijn van een plek, schrijf je dan tijdig in.

Praktische zaken:

Datum: 7 en 8 november 2020, 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Landgoed Bleijendijk, Jagershuis, Vught
Kosten: 210 euro, inclusief btw
Leraren: Hilde Frenk en Natalja van de Louw
Voor wie: je kunt deelnemen wanneer je minimaal enige ervaring hebt met Zijnsoriëntatie.
Maximaal aantal deelnemers: wanneer in november de 1,5 meter grens gehandhaafd dient te worden, is het maximaal aantal deelnemers 8. Als deze regel tegen die tijd niet meer geldt, kunnen er meer mensen meedoen (maximaal 15).

aanmelden:

Eventuele vragen of opmerkingen

Ik blijf graag op de hoogte van toekomstige activiteiten:
janee