Individuele begeleiding

het pad van meditatie en zijnsoriëntatie brengt je thuisHet uitgangspunt bij Zijnsgeoriënteerde begeleiding is dat je -precies zoals je nu bent- compleet bent.  Ál goed.

Vanaf dit startpunt schijnen we het licht op strubbelingen in je dagelijks leven. Leer je afstand te nemen van je identificatie met gedachten en gevoelens, en maak je contact met je eigen helderheid. Zo krijg je zicht op waarom je vastloopt, of waarom je het gevoel hebt niet meer aan het roer te staan van je eigen leven. Je wordt helder over waar het jou ten diepste om gaat, en welke keuzes jij -vanuit vrijheid- wil maken.

Je kunt starten met individuele begeleiding zonder verdere ervaring met Zijnsoriëntatie. Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Individuele begeleiding is ook passend om dieper stil te staan bij zaken die tijdens de groepstraining aan het licht komen.

Om heelheid als uitgangspunt te kunnen nemen, is het belangrijk dat je je geest traint afstand te nemen van de identificatie met gedachten en gevoelens. De beoefening van meditatie is daarom onderdeel van het traject. Ook schrijf je iedere keer een terugblik met daarin de voor jou belangrijke leerpunten. Je bent op deze manier ongeveer 3 uur per week bezig met zelfstudie en meditatie.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs. Tijdens een kennismaking kun je kijken of de Zijnsgeoriënteerde benadering je past, en of wij een klik hebben.

kosten per individuele bijeenkomst (75 minuten)

Kennismaking: gratis
Regulier tarief bij particuliere betaling: 95 euro inclusief btw
Regulier tarief bij betaling door organisatie: 125 euro exclusief btw
Tarief lage inkomens en studenten (voltijd): in overleg

KOSTEN PER individuele BIJEENKOMST icm een cursus/training in groepsverband (60 minuten)

Regulier tarief bij particuliere betaling: 80 euro inclusief btw
Regulier tarief bij betaling door organisatie: 104 euro exclusief btw
Tarief lage inkomens en studenten (voltijd): in overleg

Kennismaken