Individuele begeleiding

het pad van meditatie en zijnsoriëntatie brengt je thuisHet uitgangspunt bij Zijnsgeoriënteerde begeleiding is dat je -precies zoals je nu bent- compleet bent.  Ál goed.

Vanaf dit startpunt schijnen we het licht op strubbelingen in je dagelijks leven. Leer je afstand te nemen van je identificatie met gedachten en gevoelens, en maak je contact met je eigen helderheid. Zo krijg je zicht op waarom je vastloopt, of waarom je het gevoel hebt niet meer aan het roer te staan van je eigen leven. Je wordt helder over waar het jou ten diepste om gaat, en welke keuzes jij -vanuit vrijheid- wil maken.

Je kunt starten met individuele begeleiding zonder verdere ervaring met Zijnsoriëntatie. Individuele begeleiding is ook passend om dieper stil te staan bij zaken die tijdens de groepstraining aan het licht komen.

Om heelheid als uitgangspunt te kunnen nemen, is het belangrijk dat je je geest traint afstand te nemen van de identificatie met gedachten en gevoelens. De beoefening van meditatie is daarom onderdeel van het traject.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs. Tijdens een kennismaking kun je kijken of de Zijnsgeoriënteerde benadering je past, en of wij een klik hebben.

kosten per bijeenkomst inclusief meditatie (5 kwartier)

Kennismaking: gratis
Regulier tarief: 90 euro inclusief btw 
Tarief lage inkomens: 75 euro inclusief btw
Studententarief (voltijd student): 60 euro inclusief btw

KOSTEN PER BIJEENKOMST EXCLUSIEF MEDITATIE (4 KWARTIER)*

Kennismaking: gratis
Regulier tarief: 75 euro inclusief btw
Tarief lage inkomens: 55 euro inclusief btw

*De eerste 15 tot 20 minuten van de individuele bijeenkomst besteed ik bij een bijeenkomst van 5 kwartier aan meditatie. Wanneer je de individuele begeleiding combineert met de begeleide meditaties of een cursus, vervallen deze 15 minuten.

 

Kennismaken