Individuele begeleiding

het pad van meditatie en zijnsoriëntatie brengt je thuisHet uitgangspunt bij Zijnsgeoriënteerde begeleiding is dat je -precies zoals je nu bent- compleet bent.  Ál goed.

Vanaf dit startpunt schijnen we het licht op strubbelingen in je dagelijks leven. Leer je afstand te nemen van je identificatie met gedachten en gevoelens, en maak je contact met je eigen helderheid. Zo krijg je zicht op waarom je vastloopt, of waarom je het gevoel hebt niet meer aan het roer te staan van je eigen leven. Je wordt helder over waar het jou ten diepste om gaat, en welke keuzes jij -vanuit vrijheid- wil maken.

Je kunt starten met individuele begeleiding zonder verdere ervaring met Zijnsoriëntatie. Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Individuele begeleiding is ook passend om dieper stil te staan bij zaken die tijdens de groepstraining aan het licht komen.

Tijdens het traject (dat start met 5 bijeenkomsten en een evaluatie) schrijf je een terugblik met daarin de voor jou belangrijke leerpunten. Je neemt de bijeenkomsten op, zodat je ze thuis nog eens terug kunt luisteren.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs. Tijdens een kosteloze en vrijblijvende kennismaking kun je kijken of de Zijnsgeoriënteerde benadering je past, en of wij een klik hebben.

kosten per individuele bijeenkomst (60 minuten)

Kennismaking: gratis
Regulier tarief bij particuliere betaling: 98 euro
Regulier tarief bij deelname aan een aanbod in groepsverband: 90 euro
Tarief bij betaling door organisatie: 133 euro
Tarief studenten (voltijd): 20 procent korting

Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw

Kennismaken