Jaartraining 2021-2022: de kunst van in relatie zijn

In deze jaartraining ga je een jaar lang met een vaste groep op pad, aan de hand van het thema: de kunst van in relatie zijn. De jaartraining is passend als je minimaal een cursus Gezonde Zelfliefde of Zijnsgeoriënteerde meditatie hebt gevolgd, of op een andere manier ervaring hebt opgedaan met Zijnsoriëntatie. Daarnaast heb je thuis een stabiele meditatie practice, of committeer je jezelf aan het opzetten hiervan. 

In onze dagelijkse optiek zijn we allemaal geschrokken in relatie. We hebben strategieën ontwikkeld om er voor te zorgen dat we de kwetsures uit het verleden niet meer onder ogen hoeven te zien. Hoewel met deze strategieën an sich niks mis is,  betalen we wel een hoge prijs. Want de delen die het meest eigen zijn aan ons, zoals onze gevoeligheid, seksuele presentie, willen en kwetsbaarheid, houden we achter in relatie.

In deze jaartraining ligt het accent op jezelf leren kennen als wie je ten diepste bent, ín relatie.  Door hiermee aan de slag te gaan in een vaste groep, is er tijd, ruimte en veiligheid om jezelf  te leren ontwikkelen als relationeel spirit wezen. Hiermee leer je je spirituele aard belichamen en uitdragen. Dit is een gift aan jezelf , je naasten en de wereld om je heen.

praktische informatie

De jaartraining is als volgt samengesteld:
3 keer een tweedaagse
6 keer een padcoachbijeenkomst
4 keer een meditatie-ochtend ter verdieping van je practice

Daarnaast kom je als groep een aantal keren per jaar onafhankelijk van de leraar bij elkaar om samen de aangereikte oefeningen uit de 2-daagsen te herhalen.

data (onder voorbehoud)

2-daagsen: vrijdag en zaterdag 15-16 oktober, 21-22 januari, 13-14 mei van 10:00 – 17:00 uur

Padcoaching: woensdag 27 oktober, 15 december, 2 februari, 13 april, 1 juni, 13 juli van 9:30 tot ongeveer 14:30 uur (precieze eindtijd afhankelijk van de uiteindelijke grootte van de groep)

Meditatie: woensdag 24 november, 12 januari, 16 maart, 18 mei van 9:30 – 11:30 uur.

kosten

De totale kosten van de jaartraining zijn: 1.290 euro inclusief btw.
Wil je een zakelijke factuur ontvangen, dan is dit bedrag exclusief 21% btw.

Bij deelname schaf je het handboek Zijnsoriëntatie aan. Dat kan via deze link.

aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Daarna volgt een kort intakegesprek. Na dit gesprek bepalen zowel jijzelf als ik of de jaartraining geschikt voor je is.  Als dat van beide kanten bevestigd wordt, is je aanmelding definitief.

    Aanvullende vragen / opmerkingen

    Ik blijf graag op de hoogte van andere activiteiten: