Jaartraining 2022-2023

Start: september 2022
Maximaal aantal deelnemers: 6

In deze training ga je een jaar lang met een vaste groep op pad. De jaartraining is passend als je minimaal een cursus Gezonde Zelfliefde of Zijnsgeoriënteerde meditatie hebt gevolgd, of op een andere manier ervaring hebt opgedaan met Zijnsoriëntatie. Daarnaast heb je thuis een stabiele meditatie practice, of start met het opzetten hiervan. 

Samenstelling van de jaartraining:

3 keer een tweedaagse (vrijdag en zaterdag van 10-17, data volgen)
6 keer een padcoachbijeenkomst (dag en data volgen)
4 keer een meditatie-ochtend ter verdieping van je practice (dag en data volgen)

Daarnaast kom je als groep 3 keer per jaar onafhankelijk van de leraar bij elkaar om samen de aangereikte oefeningen uit de 2-daagsen te herhalen.

inhoud 2-daagsen

Volgt

inhoud padcoaching

In de padcoaching is er tijd en ruimte stil te staan bij wat je tegenkomt op je pad. Want als je intensief aan de slag gaat met het ont-dekken en belichamen van je natuurlijke aard, komen je neuroses en patronen onverdunder aan het licht. Je brengt een situatie in uit je dagelijks leven, waar we het licht op zetten. Je gaat zo de  strategie van waaruit je in relatie bent doorzien, en waarom je dit stress of zorgen geeft. Je leert de situatie benaderen vanuit je natuurlijke aard, en oefent met nieuw gedrag. Dit proces vraagt tijd, vertrouwen en moed. Je gaat zien hoe je de strategie -steeds opnieuw- opzet, en welke diepe aannames en kwetsingen hieraan ten grondslag liggen.

inhoud Meditatiebijeenkomsten

Meditatie vormt de basis van het Zijnsgeoriënteerde pad. Zonder meditatie ben je overgeleverd aan je dagelijkse besognes en krijgt je natuurlijke aard geen kans. Je mediteert thuis , en aanvullend hierop komen we vier keer per jaar samen om je practice te verdiepen, op te schonen en te bekijken.

praktische informatie

Volgt

Bijeenkomsten met de groep los van de leraar: zelf in te plannen

kosten

De totale kosten van de jaartraining zijn: 1.390 euro inclusief btw.
Wil je een zakelijke factuur ontvangen, dan is dit bedrag exclusief 21% btw.

Bij deelname schaf je het handboek Zijnsoriëntatie aan. Dat kan via deze link.

op de hoogte blijven

Wil je graag op de hoogte blijven van de jaartraining? Laat dan hieronder je gegevens achter.

    Aanvullende vragen / opmerkingen

    Ik blijf graag op de hoogte van andere activiteiten: