Begeleide meditatiebijeenkomsten

Start: woensdagochtend 28 september (proefles mogelijk)

Meditatie volgens de visie van Zijnsoriëntatie wijst je keer op keer naar dat je al vrij bént en je jezelf tovert in een wereld gebaseerd op patronen uit je geschiedenis. In de meditatiebeoefening wend je jezelf  naar de openheid van je geest die van nature stil en roerloos is, en leer je daar te rusten.

In deze bijeenkomsten begeleid ik je in een meditatie van 45 minuten, bewegend en zitten. Daarna is er een korte deelronde om bij behoefte inspiratie te delen en vragen te stellen.  De begeleide meditaties worden opgenomen en gedeeld, zodat je thuis met de opnames kunt oefenen.

Deze reeks bestaat uit 10 bijeenkomsten, over het algemeen 1 keer per week. Je kunt online en op locatie deelnemen. Je kunt deelnemen aan de hele reeks, met een strippenkaart (5 strippen), of per bijeenkomst.

Wil je een proefles volgen? Geef dit dan aan in onderstaand formulier. Een proefles is gratis. 

Praktische zaken:
Voor wie: beginners en gevorderden
Dagdeel: woensdagochtend
Tijdstip: 9u – 10u
Data: 28 september, 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 9  november, 23 november, 30 november, 7 december, 14 december, 21 december.
Kosten: 170 euro voor 10 bijeenkomsten, 93 euro voor een strippenkaart (5x, geldig tot eind december 2022 ), 20 euro voor een losse bijeenkomst.

Aanmelden:

    Ik meld me aan voor de meditatiebijeenkomsten:

    In geval van strippenkaart, 1 bijeenkomst of proefles vul je hier de datum of data in:

    Ik blijf graag op de hoogte van toekomstige activiteiten:
    janeedat blijf ik al