Begeleide meditatiebijeenkomsten

Start nieuwe reeks: vrijdagochtend 8 september (proefles mogelijk)

Meditatie volgens de visie van Zijnsoriëntatie wijst je keer op keer naar dat je al vrij bént en je jezelf tovert in een wereld gebaseerd op patronen uit je geschiedenis. In de meditatiebeoefening wend je jezelf  naar de openheid van je geest die van nature stil en roerloos is, en leer je daar te rusten. De bijeenkomsten zijn geschikt voor deelnemers met en zonder ervaring.

In deze bijeenkomsten begeleid ik je in een meditatie van 45 minuten, bewegend en zitten. Daarna is er een korte deelronde om bij behoefte inspiratie te delen en vragen te stellen.  De begeleide meditaties worden opgenomen en gedeeld, zodat je thuis met de opnames kunt oefenen.

Deze reeks bestaat uit 12 bijeenkomsten. Je kunt online en op locatie deelnemen. Je kunt deelnemen aan de hele reeks, met een strippenkaart (6, 8 of 10 strippen), of per bijeenkomst.

Wil je een proefles volgen? Geef dit dan aan in onderstaand formulier. Een proefles is gratis. 

Praktische zaken:
Voor wie: beginners en gevorderden
Dagdeel: vrijdagochtend
Tijdstip: 9:00 – 10:00u
Overige data huidige reeks:  2 juni, 9 juni, 16 juni.
Data nieuwe reeks: 8 september, 15 september, 22 september, 29 september, 6 oktober, 13 oktober, 27 oktober, 3 november, 10 november, 17 november, 24 november, 1 december.
Kosten:
Proefles: gratis
Hele reeks: 200 euro
Strippenkaart van 6, 8 of 10 strippen: 110, 147 of 183 euro
Losse bijeenkomst 20 euro

Aanmelden:

    Ik meld me aan voor de meditatiebijeenkomsten: