Referenties

Wat fijn om te ontdekken dat ik vreugde, rust en wijsheid kan opzoeken in mezelf, in volledig contact met alles om me heen, zelfs als het in de buitenwereld onrustig en onplezierig is. Wat een oefening ook. Elke meditatie is weer anders. Het voelt als een ontdekkingsreis waarbij er regelmatig nieuwe luikjes opengaan. Hilde begeleidt met grote zorgvuldigheid, en er is veel ruimte voor vragen. Daarbij valt me altijd op hoe goed ze doorvraagt, doorpríkt zelfs, als het nodig is. Er is ook ruimte voor een grap of juist emotie. Ik verhoud me nu een stuk rustiger en liefdevoller tot mezelf en situaties/mensen om me heen.
— deelnemer meditatie, 2020

 

Heel fijn, een aanrader! Hilde is een erg fijne begeleidster. Het voelt als vanzelf heel vertrouwd. Haar benadering is echt bijzonder prettig. Ik deed bij haar de basistraining en die kan ik van harte aanbevelen. Mijn interesse voor de training kwam vooral vanuit mijn achtergrond als yogateacher en mental coach. De combinatie tussen de meditaties en de oefeningen, waarvoor ook echt de tijd wordt genomen, is heel verrijkend. Je kunt het heel makkelijk meenemen naar je dagelijks leven. De training heeft me nog veel meer gebracht dan ik had gehoopt.
— Anne Paddenburg, 2019

 

Hilde is een liefdevol en toegewijd begeleidster. Al beoefen ik Zijnsoriëntatie al gedurende meerdere jaren, er zijn toch zaken die ik in haar cursus weer net anders ben gaan begrijpen omdat ze heel kundig en nauwkeurig is in haar uitleg. Ik voelde mij bij haar in vertrouwde handen. In haar benadering is merkbaar hoeveel liefde zij zelf heeft voor deze leer en voor dit vak.
— Nicole van Dongen, 2019

De lessen zijn een verrijking voor het leven. Hilde kan goed luisteren en de werkelijk belangrijke dingen naar boven halen. Door meditatie en bewustzijnstraining, leer ik vanuit een Zijnshouding dagelijkse situaties te benaderen, waardoor ze vaak een ander verloop krijgen. Van harte aanbevolen!
— Nel van Rooij, 2018