Relatiebegeleiding

Het uitgangspunt bij Zijnsgeoriënteerde relatiebegeleiding, is dat het om te beginnen goed is. Jij, je partner, jullie relatie. Ál goed. Vanuit daar schijnen we het licht op jullie strubbelingen.

De partnerrelatie is veelal de meest intieme relatie die we aangaan. Juist daarom komen hier onze  overlevingspatronen, gebaseerd op ervaringen in het verleden, onverdund tevoorschijn. We willen eindelijk gezien worden, gehoord, begrepen. We willen dat wat we in het verleden hebben gemist, zo ontzettend graag nog vinden bij onze partner.

In de begeleiding ga je helder zien hoe het verleden jullie samenzijn bepaalt. Daardoor kun je jezelf, je partner en de thema’s die in jullie relatie spelen, dieper leren begrijpen. Het is steeds opnieuw de uitdaging om het oude verhaal los te laten en jezelf en je partner in openheid te ontmoeten.

Relatiebegeleiding is passend als je elkaar opnieuw wilt ontmoeten in de frisheid van Zijn. Als je je relatie wilt verdiepen en/of je problemen en patronen wilt aankijken.

Nieuwsgierig? Dan kunnen jullie je aanmelden voor een vrijblijvende kennismaking, om te kijken of de visie en de werkwijze bij jullie past, en om te zien of wij een klik hebben.

Kosten per bijeenkomst (90 minuten):

Kennismaken: gratis
Begeleiding: 135 euro per bijeenkomst

aanmelden